regiiiinaaa, start it already!

alltså ni borde verkligen titta på min söta granne anton här. han är snuskigt bra, han har dansat street i tre jävla år. jag dansade funk i tre år och jag hann fan inte bli så skillad. jag tränade i och för sig en gång i veckan och han tränar nog tre eller fyra gånger i veckan, men herregud, ändå.
nu kan ni kanske förstå varför jag stannar på väg från bussen för att titta på honom genom fönstret när han tränar street på sitt rum.

och på myspace borde ni lyssna på hellraisers, ett band som består av några killar jag gick på samma skola som i högstadiet, varav två går på fässberg nu (martin brovall och jonathan bremmers). trummisen sebastian som jag inte vet vad han heter i efternamn och gitarristen/basisten gustav brodén är jättesöta, allihop är cpigt grymma och martin sjunger gulligt. de skriver sina låtar själva med.

jag är stolt över att känna så kreativa och duktiga människor. eller känna är väl att ta i när det gäller hellraisers men vi bor i samma håla och de skulle kanske känna igen mig på stan. fast jag slår ju inte hanna som bodde granne med sugarplum fairy, eller hur det nu var.


no one wants to be defeated

igår såg jag neverstore's video so much of not enough på mtv och blev ganska kär. sångaren är falla ner död-snygg.

idag dricker jag te, jobbar projektarbete och oroar mig. för det första förstår jag inte hur jag ska hinna läsa hbp typ tre gånger till och ootp minst en gång till innan deathly hallows kommer ut, och för det andra frågar jag mig återigen var lilla oskyldiga daniel radcliffe tog vägen. nu sprider det sig nakenbilder på honom, hanna skickade en till mig igår och jag höll på att dö. ni kan kolla in den på min
bilddagbok. dessutom finns det bilder på honom ur equus där han rider en människa som ska föreställa en häst, och dessutom bilder där han röker. okej, det är bara i pjäsen, men en harry potter som röker? det blir så fel. i vilket fall så hittar ni pjäsbilderna på mugglenet.

det kommer en ny film med zach braff, rachel bilson och eric christian olsen snart. för många är det säkert old news men jag fick reda på det igår när jag kikade runt på youtube och hittade trailern.
det förklarar kanske ryktena om att rachel ska ha dumpat adam brody för zach. alltså, jag gillar zach braff och tycker han är ganska söt, särskilt i de gamla avsnitten av scrubs, men att överge adam brody för hans skull? NEJ.
hursomhelst har jag hört att eric ska ha någon stor sexscen samt en nakenscen i den, vilket chockade mig lite eftersom jag tidigare bara har sett honom ganska oskyldig och humoristisk som jensen i tru calling. det är förresten jättesynd att dom inte sänder det längre.
filmen ska i alla fall heta the last kiss, man borde kanske se den.

that doesn't mean that i am dead

fatta att det är EN VECKA kvar tills vi åker till stockholm och regina. miiih. miiih.

det ska bli skönt med projektarbete hela veckan och jag tycker att christer lindarw borde ha gått vidare igår för det var ju faktiskt en sjukt jävla rolig låt.

sophie, your hair is just like starlight!

klockan är som vanligt tio i ett mitt i natten och jag sitter och försöker analysera howl's moving castle, en av världens bästa animefilmer, och det var rätt smart gjort av mig för tack vare alla anteckningar fattar jag för första gången allting, utom varför i helvete hon nödvändigtvis ska ut ur slottet så att det rasar ihop, för att sedan gå tillbaka in.
sen är jag inte helt säker på hur man ska analysera heller, jag har en obehaglig känsla av att det fanns massa olika alternativ, typ psykologisk analys, dramaturgisk analys etcetera, men jag orkar inte med sånt, så jag analyserar helt enkelt det jag har lust med.

igår - eller nu är det väl i förrgår - var jag faktiskt jätteduktig och skrev en HEL novell till mitt projektarbete. den fick heta kletig glasyr och ett hjärta lika tomt som köket.



KLETIG GLASYR OCH ETT HJÄRTA LIKA TOMT SOM KÖKET
 

Försiktigt pudrade hon florsocker över kakans tunna, mörka skal och det flög sockerdamm i hela köket. Hennes förkläde, kinder och hår blev sockriga, köksklockan visade halv ett och dammigt, guldaktigt middagsljus böljade in genom alla fönster. En svag vind slank in och alla hennes randiga gardiner fladdrade.

Hon hade glömt bort tiden och råkat lämna kakan i ugnen lite för länge. Förhoppningsvis skulle det inte göra något, men den hade inte dallrat som den skulle när hon tog den ur ugnen.

Trots hennes varsamhet blev det för mycket florsocker. Hon böjde sig ner och blåste bort lite, och blev genast insvept i en tunn, pudrig dimma som smakade sött när hon slickade bort den från läpparna. Hela bordet blev vitt, men det var ingen fara, hon tyckte om att stöka ner.

”Jag städar upp det sen,” mumlade hon och gick bort till spisen för att hämta glasyren, som hon för en gångs skull hade lyckats få mörk och tjock och kletig, precis som den skulle vara. Med viss svårighet klippte hon ett pyttelitet hål i en plastpåse, knep igen det med fingrarna och hällde över glasyren från kastrullen ner i påsen. För att lyckas var hon tvungen att hålla påsen öppen med tänderna. Egentligen skulle hon behöva hjälp, men iddes inte be om det. Det tog lång tid och hon spillde en del, men lyckades till slut få ner det mesta av glasyren i plastpåsen. Sen kom hon på att hon borde hällt över glasyren först och sen klippt hål. Aldrig lärde hon sig.

Att spritsa glasyr på kakan var det hon gillade bäst, förutom att slicka skålen. Hon gjorde snirkliga mönster, ritade små stjärnor och skrev alla japanska tecken hon kunde. Hon kunde inte så många, men hon kände sig duktig ändå. Det blev fint med den mörka glasyren mot det ljusa florsockret.

”Det blev väl fint?” sa hon och tittade mot andra sidan bordet.

Hon fick inget svar, men hon visste att de höll med henne båda två. Hon log för sig själv när hon hämtade tre assietter ur ett av köksskåpen och sjöng tyst en fransk sång medan hon skar upp tre bitar kaka. Kanterna hade blivit lite hårda, men annars var den perfekt. Ingen tyckte det var konstigt att hon sjöng. Hur skulle de kunna tycka det, när allt kom omkring?

Hon ställde ner assietterna med kaka på bordet.

”Här får ni,” sa hon. ”För att jag tycker om er så mycket.”

Sen satte hon sig vid det sockriga, kletiga bordet och tryckte ner teskeden i sin kaka. Ytan var tunn, tunn, tunn och lagom hård. Insidan var kladdig och mäktig och exploderade av chokladsmak. Hon blev glad över att den var så god. Om hon tyckte den var god skulle de andra också tycka det. Hon kände sig tvungen att sjunga sista strofen i sången, dels för att hon var glad och dels för att hon inte kunde lämna en del av en sång osjungen.

Est-il de vérité plus douce que l’esperance?”

Sen skrattade hon lågt, ignorerade tomheten som sakta fyllde henne när hon tänkte på vad orden betydde och uppmanade de andra att äta sina kakor, för hon hade verkligen lyckats den här gången.

Utanför hennes fönster gick ett gammalt par förbi. De brukade ta promenader mitt på dagen, när tanten orkade vill säga, hon gjorde inte alltid det, men idag var det så fint väder. De tittade in, förbi rosenbuskarna och den ensamma björken och in genom köksfönstret. Där såg de henne sitta ensam vid bordet. Köket var förfärligt stökigt och hon hade ställt fram två extra bitar kaka och verkade föra ett samtal med någon, fast ingen var där. Tanten skakade på huvudet.

”Stackars flicka,” sa hon. ”Någon borde ta med henne till något vettigt ställe, där hon kan få hjälp.”

Men hennes man skakade på huvudet han med.

”Hon är inte galen,” sa han. ”Bara ensam. Det vet du ju, hon var ju fullt normal när vi pratade med henne på kvarterskräftskivan. Hon tror inte att hon har sällskap på riktigt.”

Tanten var tyst en stund.

”Låtsas hon bara?” sa hon sen.

”Jag tror det,” sa farbrorn. ”För att inte bli så galen som alla säger, kanske.”

”Tänk att alltid vara sådär ensam.”

Farbrorn log. ”Hon klarar sig nog, ska du se.”

Hon hade ätit upp sin kaka och tittade på den tomma platsen på andra sidan bordet, där någon borde ha suttit. Illusionen hade brustit och vart hon än tittade var det bara tomt överallt. Hennes assiett var tom där kakan skulle varit. Platserna var tomma där någon skulle ha suttit och gjort henne sällskap. Diskbänken var tom där de skulle ha ställt sina tomma tallrikar när de hade ätit klart. Hennes hjärta var tomt där någon borde ha funnits. Plötsligt drabbades hon av ett raseri så våldsamt att hon nästan blev blind, tog upp sin assiett och slängde den i väggen. Den gick inte ens sönder, så hon tog upp resten av kakan och slängde iväg den också. Ingen var ändå där och kunde dela den med henne. Väggen blev alldeles mörkbrun. Hon tog upp de andra assietterna och kastade ut dem i farstun, sen började hon gråta. Hon drog upp knäna och lutade pannan mot dem, och hennes lår blev fläckiga av tårar. Hon tänkte på den franska sången.
”Finns det någon sanning som är ljuvare än hoppet?” viskade hon.


plus douce que l'esperance

jag råkade stanna hemma idag också, det var egentligen inte meningen och jag skulle inte ha gjort det för jessi kom hem och gav mig dåligt samvete, som hon alltid gör när jag inte är lika duktig som hon, vilket jag aldrig är.
jag vet inte riktigt vad det är med henne nu för tiden. hon verkar tycka att allt jag gör är dåligt och att allt jag säger är fel, och hon verkar knappt vilja vara i samma rum som jag. ingenting jag pratar om intresserar henne, så jag har slutat berätta grejer, det spelar ju ingen roll när det bara tråkar ut henne.

jaja. jag får väl göra något produktivt när jag ändå är hemma, skriva på projektarbetet kanske. jag fick en idé igår när jag bakade kladdkaka, ska se om den funkar på papper.

GOOGLE IS MY PASSIONATE LOVER

177734-9

JACKPOT.

you're sleeping on the couch

soft men långtråkigt idag. jag är fortfarande sjuk så jag vaknade klockan halv tio av att jag behövde kissa, då hade jag sovit i ungefär nio timmar men var fortfarande cptrött, som om jag hade vaknat mitt i natten. nästa gång jag vaknade var klockan 12:58. då gick jag upp och gjorde frukost och kollade på les choristes, jag hade glömt att den är så bra och att jean-baptiste maunier (pierre morhange) är så söt. man glömmer ju såklart inte att han är söt men man glömmer HUR otroligt söt han är. jag är en sån sucker för skolpojkar.

och jag tyckte det var bra att måns gick till final i melodifestivalen, inte för att han var bra utan för att det var så kul för honom och han blev så glad. jag blir lycklig när jag tänker på att jag har
a) träffat honom
b) kramat honom (det var ungefär det största YUMMY-ögonblicket i mitt liv)
c) hans autograf på min sko


varför får man aldrig se josh duhamel utan tröja i las vegas?

han och mike var med i en bögkalender och ÄNDÅ fick man inte se honom utan tröja, ofta man har tröja på sig när man fotas för en bögkalender.

det kanske går att googla?


she puts him on his feet again

igår hade jag lite ont i halsen när jag vaknade.
idag har min underläpp svullnat upp (förmodligen någon inflammation i piercingen due to förkylning), jag har feber och nästäppa och kan inte sluta nysa. jag är svettig, smutsig och har skitigt hår, rödkantade ögon och fula trosor.
dessutom har min lampa slocknat så jag kan inte läsa. inte för att jag har lust med det heller.

oh he takes her to the sky they say

177734-8


oh, jag är lite tudelad inför nyheten att världens i särklass sötaste fransman gaspard ulliel (från bl.a. en långvarig förlovning) ska spela hannibal i den nya filmen i silence of the lambs-serien, hannibal rising. för det första ser han inte alls lika ond ut som anthony hopkins utan är bara jäkligt söt. sen förstår jag inte riktigt hur någon som är så snygg som gaspard kan förvandlas till anthony hopkins när han blir äldre. gaspard och hopkins är inte lika någonstans.
dessutom har de gjort honom jätteful i håret.
fast jag är glad att han ska vara med och att han har fått en så stor roll, more gaspard to the people.

i'd rather be in tokyo

simon ska ju komma hit idag eftersom det är alla hjärtans dag och blablabla, men jag tänker få honom att bojkotta den tillsammans med mig. eh.
hursomhelst, innan han kommer hade jag tänkt hinna med att duscha och leta lite mer efter studentklänningar. vi har tusen gamla vecko-revyn där jag säkert ska kunna hitta något.

ikväll börjar en ny säsong av top model också, och så kanske, kanske jag tänkte kolla om lustgården är något att ha.
tv och tidningar idag alltså. säkert lite tv-spel också, fett med roligt. ^^

a tribute to valentine's day

justja, eftersom det är alla hjärtans dag måste faktiskt alla ta en titt på david firth's valentine's day, om ni inte redan har gjort det.
http://www.fat-pie.com/love.htm

den är by far min favorit-firth, helt sjukt underbar.

greenlight

177734-7


alexis bledel är typ snyggast i världen och jag tänker inte ge upp innan jag har fått likadant hår som hon. porslinsvit hy är ju inte heller fel.
jag tänkte bara säga det.


if i'd fall, would you pick me up?

JAG RINGDE PRECIS AMANDA. ^^

not to be forward, miss

soundtrack till idag måste väl ändå vara hoobastank's inside of you, som jag har haft på hjärnan KONSTANT ända sen i onsdags, när jag och tez satt i två timmar i estethuset och lyssnade när johan, johan, simon och max tränade in den.
simon var inte så fräsch efter det, ska jag tala om. men dom var väldigt duktiga.
jag ska hem till simon om några timmar eller så och göra gud vet vad. vi är sjukt dåliga på att planera våra dagar, konstigt nog, för simon har omedvetet tagit efter sin pappa och vill helst veta vad som ska hända och vid exakt vilken tidpunkt det ska hända. han är en skum men söt blandning av controlfreak och slob.

melodifestivalen igår var ju... inte så bra. visst visst, jimmy jansson är jättesöt men min kära storebror har helt rätt i sitt påpekande att alla hans låtar egentligen bara är samma låt som de har ändrat titel på.
ola salo är alltid samma lilla showapa och så jäkla underbar, fast tyvärr showar han ju så mycket att man glömmer av låten. i och för sig gjorde det inte så mycket just igår eftersom låten var så dålig.
jag gillade lärarinnan, vad hon nu hette, hon var häftig och låten var söt.


jag drömmer om ted och amanda varenda natt nu, jättesymboliska grejer med att vi går vilse i skogen och tappar bort varandra och såna saker, och vaknar flera gånger per natt av att jag börjar gråta på riktigt.
jag måste verkligen ringa amanda.


OH

åh, jag läste just på ebba von sydows (jaja hon är jobbig men hon har koll) blogg att ben & jerry har lanserat ett läppbalsam. sjukt underbart. ben & jerry's-glass är världens bästa (deras phish food!) så deras läppbalsam lär väl också vara det.

jag känner att jag måste börja resa snart.


MAKING ENEMIES IS GOOD

VARFÖR SVARAR ALDRIG LISEBERG?? GAAAAH JAG BLIR SÅ JÄVLA LACK

jessi stötte ihop med en gammal kompis igår som berättade att hon och en annan hade fått jobb på mcdonalds i nordstan. 50 fick komma på intervju men det var bara 3 som fick jobbet och dom var två av dom liksom.
erika är kallad till en andra intervju på liseberg. (jag hoppas du inte tar detta fel nu, ifall du läser det här, jag är jätteglad för din skull, men inte för min, liksom.)
jag undrar vad det är jag lyckas skriva i mina ansökningar som gör dem totalt ointresserade? vad ska man egentligen skriva för att de ska bli intresserade eller i alla fall bry sig om att svara?
det känns ganska kränkande att de skiter så fullständigt i att jag satt i typ fyrtio minuter och fyllde i deras jävla ansökan att de inte ens kan ta två minuter på sig att skriva "tack, men nej tack."


jag kanske bara inbillar mig att jag finns?


sans a coeur de la nuit

jag greps plötsligt av jättelust att se les choristes. det var länge sen jag såg den sist.
för er som gillar fransk film och pojkrebeller med sopranröster kan den varmt rekommenderas.

eftersom jag inte har något annat att göra ska jag väl fortsätta läsa vince & joy, som erika vänligt nog har lånat ut till mig. sen är det fint väder idag så jag ska nog gå ut en stund med.

he's not around to play along

hej jag skriver adultslash i stället för skrivarkursen.

...water cascaded down his bare back, his hand was slick with it, there was water in his eyes, in his mouth, and he felt like his head was filled with it too; his thoughts were becoming more and more cloudy and blotchy.
Water bloody everywhere and it didn't bother him.
All it did was make his skin shine, his hair drip and his eyes close.
Draco let out a shuddering exhale and increased his pace.

Very unlike the Slytherin five shower stalls away, Harry wasn't the lingering kind of boy who wanted to savour the moment. He was a Gryffindor, he believed in getting things done and getting them done quickly, before he had time to change his mind. Therefore, the fingers closed around
- - - - - - -

JAG KOMMER INTE VIDARE EFTER DET HÄR.
jag kan liksom inte hur många inte-alltför-vulgära ord för "stånd" som helst. och så vet jag inte hur han ska bära sig åt heller. draco kändes så självklar men jag vetefan hur harry gör.
haha jag kommer säkert tycka det här är jättepinsamt i morgon, men om någon retar mig för det så tar jag bort det och säger att ni har drömt det och ni har inga bevis. HAHA.


hursomhelst behöver jag hjälp.

hur runkar harry? :D och framför allt, vad tänker han på?


is this a fashion show or a chippendales show?

jag hoppas att alla kollade på manhunt idag, trots att hunter åkte ut. jaja han var jättevulgär och borde inte ha fjantat sig så mycket och betett sig som en strippa men HALLÅ, vad höll rob på med då?

jag började så kasst över den enorma högen godispapper på mitt nattduksbord att jag bestämde mig för att drastiska åtgärder måste vidtas, så nu går jag mest på frukt, yoghurt, vatten och nyponsoppa. det känns faktiskt jättebra. och jag ska INTE äta godis mer nu. i solemnly swear.

det är ett år sen jag började lyssna på regina nu. det känns lite stort.

jag är jättesugen på att färga håret men det är fortfarande så bräckligt så jag vill inte göra det än. förresten blir det nog ingen skrivarkurs skriven för mig idag för nu vill jag bara sova.

and pray to god he hears you

först ska jag bara grey's-tjata lite:

orka att meredith och derek hade sex. igen. och att de FORTFARANDE inte kan bestämma sig, veliga jävla kukhuvuden. jag gillar inte någon av dem. de är så jävla "hej vi har sex i typ vartannat avsnitt och vi kan omöjligt slita oss ifrån varann och vi är olyckliga tillsammans med någon annan men nja, ska vi verkligen vara ihop?" jävla cp.

orka att denny dog när han och izzie äntligen skulle få vara ihop och när han äntligen hade fått hjärtjäveln och allting verkade ordna sig.
orka att george och callie är så söta.

så.
nu ska jag klaga.
alltså. det enda jag i stort sett gör på dagarna är att baka kladdkaka (jag tror jag slog nytt personligt rekord idag, det tog tio minuter att vispa ihop den), ha dåligt samvete och inspektera mitt hår i spegeln. ibland allt på samma gång.
jag får ingenting gjort, jag lyssnar inte på mina egna råd, jag har ingen disciplin och snart tror jag att jag kanske kommer att kollapsa. jag har ont i magen hela tiden och börjar utveckla huvudvärk också, jag som ALDRIG har huvudvärk, och trots att jag aldrig gör någonting så är jag konstant stressad. vad jag än håller på med har jag alltid en känsla av att jag borde göra något annat.
och så har jag slutat gå till simhallen, vilket inte direkt renar mitt samvete det heller.
det spelar ingen roll vad jag gör, det känns alltid fel. jag hör liksom inte hemma någonstans eller med någon och jag trivs inte med att vara ensam heller.
och så är jag inte säker på någonting.
och förlåt, men ingenting ni säger kan få mig att må bättre beträffande det faktum att jag måste banta.
och jag måste ringa amanda.
och jag måste söka jobb, fast i och för sig, vad är det för mening? utan meriter, inget jobb, utan jobb, inga meriter. arbetsmarknaden funkar så logiskt. hur fan ska man kunna komma någonvart?
och jag måste börja med mitt projektarbete men jag vet inte var jag ska börja och jag kan inte rita, jag kan inte rita, jag kan inte rita. förresten kan jag inte skriva heller. det blir bara ansträngt när jag försöker.
jag vet att det bara är några månader till studenten men helt ärligt börjar jag tvivla på att jag kommer hålla ihop tills dess.


the boys all love to stare

177734-6 <---- I LOVE OSCAR

oscar de la renta måste ju helt seriöst vara världens mest geniala modeskapare.
alltså, jag gillar vera wang, marc jacobs, valentino, allessandro dell aqua, karl lagerfeld, sophia kokosalaki, helmut lang, stella mccartney och viktor&rolf också, men för tillfället känner jag att oscar de la renta beats the lot.

i just called to say YOU'RE HOT

177734-5

nnnnnggghh.
jag tyckte att jon i manhunt hade fula tänder och för långt hår men jag tjuvtittade på avsnitt 8 och det finns ju egentligen inte så mycket mer att säga än OH MY FUCKING GOD.
hunter är ju fortfarande snyggast men OH MY FUCKING GOD.
han var så söt som försökte låtsas att han inte var blyg fastän det var uppenbart att han var det.
kolla in hela photoshooten
här.

you know the prefects' bathroom on the fifth floor?

you know the prefects' bathroom on the fifth floor? <-----robert

well, jag har precis kollat på min nyinköpta goblet of fire och det var första gången jag har gråtit när cedric dog. jag gråter ansiktet av mig varje gång jag läser boken men jag har aldrig gråtit av att ha sett filmen innan. jag hatar när han står med sin pappa innan the maze och ser glad ut och säger att de ses senare.

extramaterialet är gulligt med. det fanns något som hette typ meet the champions  där man fick följa robert, cleménce och stanislav on set, typ. det var uppskattat, särskilt när robert (cedric) berättade om scenen där han blir dödad och att det var lite pinsamt för han måste se ut som om han har ont, så när han skulle bli lyft (eftersom avada kedavra skickar iväg honom en bit upp i luften) så lyfte de honom i skrevet för att han skulle få ont på riktigt. han gav jättegulliga ljud ifrån sig och är en sötnöt i bedhead men inte i skäggstubb.
jag dog lite.

jag är inte helt säker på att jag gillar cedric i filmen. han är lite skum, jag vet inte om det är regissörens eller skådisens fel, men typ, han skrattar åt/med sina kompisar när de håller på med sitt potter-stinks-tjat, vad är problemet med det? han ska ju vara fett sympatisk och se generad ut när dom gör det och be om ursäkt. att skratta åt det är något som draco skulle göra, det är så un-cedric.
och sen i the maze är han ju också tyken och säger saker som "get off me!" när harry försöker hjälpa honom och nej, cedric skulle aldrig göra det, det är bara så fel.
sen är han nog aningen för hysterisk också, cedric är en lugn och samlad person och han är inte riktigt det i filmen.
jag gillar robert pattinson, det är inte det, men jag tycker dom kunde ha fångat cedrics karaktär bättre.
iofs gillar jag ju inte deras draco, hermione, mcgonagall, moody (vad är det MED honom?), voldemort (han är ju typ livlig och inte alls kylig när han pratar) eller PoA-och-GoF-dumbledore heller. de enda jag verkligen tycker att de har fångat bra är lucius, hagrid och snape.
nog tjatat. jag ska sova.

usch, jag är nog sjuk.


milk it for all it's worth

HAHAHA, jag hade precis läst massa slash och tänkte att nej nu fan måste jag läsa lite canon-hp,
så jag slog upp ett random ställe i PoA och den första repliken jag ser är "trust malfoy to milk it for all it's worth."
jag dog av skratt.

annat av vikt som har hänt idag:
*en sväng till tandläkaren innan skolan för bågbyte och gummiringsbyte, och nu känns det som om någon har misshandlat min överkäke och jag är rätt säker på att alla mina övertänder håller på att trilla ut.
*efter skolan köpte jag, som vanligt på fredagar, alldeles för mycket godis och GoF-filmen och nu är jag fett med lycklig.
*filmkunskapsprov, i vilket jag bara hittade på en fransk regissör och en fransk film från "filmens barndom" som linus kallade det, jag skrev typ jean-jacques cointreau och comptine d'un funerailles. sen skrev jag fel lite överallt också och dessutom vilseledde han mig.
*filmredigering och det går så bra, vi är jeteduktiga.


liseberg har fortfarande inte hört av sig och det är ju inte så kul. jag orkar inte alltid vara den som misslyckas med allt.

orka ha fult hår också och orka att jag hittade sex eller sju jättefina tröjor på cinco (!) varav NOLL såg bra ut på mig, jag passar ju inte i någonting längre, och orka att jag måste tappa några kilo tills vi ska på regina för jag tänker inte gå omkring som en plufsig säl bland smala stockholmskor.
så jag vet inte riktigt om jag är glad eller inte. mest är jag kanske det men jag vill att någonting ska gå bra någon gång.


BANG BANG I'M DEAD

tjugoförsta juli tvåtusensju kommer harry potter and the deathly hallows ut.