sugar we're going down

åh, jag borde ju inte plåga mig själv med att vara inne på kérastases och alternas hemsidor för jag blir så sugen på allting, men det går inte att låta bli. tigi är också en plåga som vanligt.
jag har lite svårt att fatta varför jag har en sån hangup på hår. det ligger säkert något mycket djupare problem i det, något freudianskt, typ "jamen det beror på att du gillar din pappas hår så mycket eftersom du har erotiska känslor för honom".

det enda jag verkligen kan tänka mig att göra efter gymnasiet är ju björn axén academy, och det står att man bara ska skriva ett personligt brev, men alla tjatar ändå om att det säkert är JÄTTESVÅRT att komma in och att man måste ha gått frisörlinjen men GÅ OCH DÖ, det står att man inte behöver ha någon tidigare erfarenhet och det är rätt onödigt att försöka kväva en dröm bara för att det "nog är för svårt". jag vet inte om dom säger så för att dom tycker att jag ska ta vara på mina "andra talanger", som dom kallar det, men vad menar dom då? skriva? ja, för det är nog INTE så svårt att försöka livnära sig på det, eller?
jag har svårt för folk som säger att saker man verkligen vill göra är för svåra. de borde uppmuntra en i stället.




PS. jag har börjat frysa så förbannat på kvällarna. helt plötsligt blir jag iskall och fötterna domnar bort och det hjälper inte att jag ställer mig i en skållhet dusch eller packar in mig i fyra filtar, jag fryser ändå. vad är problemet liksom?

my dad is rich and your dad is dead

hm, jag har lyssnat in mig lite på låtarna och sådär nu och försökt sjunga lite och HAHAHA jag sjunger verkligen för jävla dåligt.

det är särskilt inte lätt med hennes "I'VE BEEN ALOOONE ALL ALOOOOOOOOOONG" i slutet på my immortal, det kommer typ aldrig gå, och att tajma i den låten är också helt cpsvårt.
jag får helt enkelt hoppas att marie lär mig det och det gör hon väl för det är ju hennes jobb. eh.

sen tycker jag att ni borde lyssna på draco and the malfoys' my dad is rich bara för att den är så elak. haha.

och så borde ni kolla på de här youtube-videorna också som något galet fan har satt ihop:
http://www.youtube.com/watch?v=GDIR6MiY1s - för att blondie är så bra och för att den är så klockrent ihopklippt med runkminer och grejer.
http://www.youtube.com/watch?v=gLeYjr5vi0o - bara så hysteriskt rolig och också sådär bra ihopklippt, allting stämmer liksom med texten.


WIPE AWAY ALL OF YOUR TEARS

det har märkligt nog varit en bra dag, trots att det är tisdag. jag fattar egentligen inte hur jag kan överleva tisdag efter tisdag efter tisdag men på något sätt går det, på samma sätt som man överlever bombattacker.
fast idag kanske det mest känns bra för att vi är lediga i morgon.

när jag kom hem upptäckte jag att mamma gjorde våfflor och DESSUTOM hade marie jacobsson, som kommer bli min sångcoach från och med slutet av februari/början av mars, skickat singbacks till låtarna jag ska sjunga för henne. tyvärr var jag tvungen att välja bort de flesta låtar som jag verkligen tycker är bra - regina, dashboard, tegan and sara, silverchair osv - eftersom hon inte kunde fixa singbacks till dem, så jag ska sjunga the corrs' summer sunshine och evanescence's my immortal. jessi fick show me heaven med maria mckee och fidelity med regina, som nog var den enda regina-singback hon hade. hmpf.

i morgon ska jag väl försöka göra lite projektarbete och kanske gå och kolla när simon och johan och nån mer jammar i estethuset. simon och johan och nån mer heter förresten numera lucy in disguise.

nu ska jag äta våfflor.


HE'S NEARING MANHOOD, THIS ONE

THE LITTLE BOY WIZARD


GAAH.

hanna upplyste precis mig om att dan radcliffe (alias harry potter, som ni säkert vet) ska vara med i en pjäs som heter equus. pjäsen börjar visas i london i februari, tror jag, och handlar typ om en störd kille som torterar hästar och grejer. hanna försåg mig också med ett par bilder som någon brittisk tidning hade fått tag på (se ovan).
lilla danny radcliffe, som fortfarande är tolv i mina ögon, har vuxit upp och blivit hårig och maskulin. det är jättekonstigt. som jag förskräckt sa till hanna när hon droppade nyheten: harry HAR ju inte ens någon kropp.
och ni har inte hört det skummaste ännu: daniel ska vara naken i pjäsen, flera gånger typ, alltså verkligen NAKEN. sue från leaky cauldron hade tydligen lovat att smuggla in en kamera och ta kort på hans "manlighet". jag både ser fram emot och är skräckslagen inför tanken på att se om hon lyckas.
behöver jag förresten säga att pjäsen är jätteslutsåld?

sen har jag snott en grej från
hannas blogg, som jag lovade att föra vidare. för övrigt är det hanna och jag som har utvecklat den ultimata och jättenördiga personlighetsbeskrivningen.
ARE YOU A:
a) CHEAP GRYFFINDOR BITCH [ ]
b) GREEDY SLYTHERIN SLUT [X]
c) DUMB HUFFLEPUFF BIMBO [ ]
d) UPTIGHT RAWENCLAW VIRGIN [ ]
haha, lätt fråga för mig, som till och med skrev GREEDY SLYTHERIN SLUT, FÖR ALLTID som avskedspress innan hoggy lades ner.

en sak till bara.
jag känner mig lite tvingad att förklara mina alla mina skumma titlar på kategorier och sådär:
SPERMALINK = permalink
WHISPERS = kommentarer
SOMEDAYS = senaste inlägg
LOVEOLOGY = kategorier
20 YEARS OF SNOW = arkiv
IN AN OTHER TOWN = länkar
READING TIME WITH PICKLE = böcker
ON THE RADIO = musik
JUST LIKE THE MOVIES = film
2.99 CENT BLUES = statistik (??)

chocolate head = jag pratar om mig själv
cocky = jag pratar om killar, fyndigt va? :P
creamy dreamy = sex
creative genius = jag pratar om vilket kreativt geni jag är och lägger kanske in grejer jag har ritat eller skrivit
dream drops = hp och fanfiction
girl toys = kläder, smink och andra allmänt tjejiga saker
head shrink = hår
small talk = jag svamlar om lite allt möjligt
very berry vibe = jag faghagar mig
så. nu ska jag sluta och hoppas ni förstår lite bättre nu, ifall ni inte gjorde det innan.


DRAGS ME KICKING AND SCREAMING THROUGH FAST DREAMS

DRAGS ME KICKING AND SCREAMING THROUGH FAST DREAMS

jag måste ha antingen psykiska problem eller också någon typ av sexuell störning.
när jag var liten var jag kär i knatte anka (han är ju SJUKT het i quack pack, eller hur? eeeeeehhh).
sen allt eftersom jag växte upp varierade jag mig från diverse fiktiva pojkar och nu är det draco och howl som är mina tillfälliga påhittade favoriter, fast för några veckor sen upptäckte jag att jag tycker att link i zelda är helt cpstört het. egentligen var det kanske flera år sen jag upptäckte det, men jag glömde av honom sedan, men sen skaffade vi super smash bros och...well. killen har skills med svärd, vita tights, alvöron och ett väldigt japanskt skrik.

jag borde kanske söka hjälp.
jag är seriös. det måste vara något fel på mig. det kan ju inte vara normalt att vara så besatt av killar som

a) inte finns på riktigt

b) har seriösa deformationer eller brister, typ alvöron, evilness, extrem fåfänga ("what's the point of living if you aren't beautiful?") eller det faktum att de är ankor.
jag funderar på om det kanske beror på någon sorts självdestruktivitet, att jag liksom...äh. det är sent och jag ska inte kasta mig in i några amatörpsykologiska analyser nu. jag kanske får återkomma när jag är vaken.


I'LL TUMBLE FOR YOU

I'LL TUMBLE FOR YOU

idag har jag verkligen BARA kollat på tv. jo, och så har jag duschat och det tog ju typ två timmar, men annars har jag bara kollat på tv.
alltså... hunkjakten. det är ju ett så stört dåligt program men jag kan ändå inte låta bli att titta på det, fastän jag vet att jag kommer bli arg för att mina favoriter alltid åker ut. idag när jag tittade så åkte matt ut och han var ju cpsöt. fast kevin åkte också ut och då blev jag lättad för jag har hela tiden tyckt att han är skitful och alla tjatar jämt om hans fina ögon, men liksom, han har ju så feta ögonbryn att ögonen inte syns under dem.
rob är tydligen gay. det förvånade mig inte.
tate och hunter är i alla fall kvar, det är bra. iofs blir jag rätt förvirrad av hunter för han är alltid sjukt, sjukt, sjukt het på alla photoshoots men sen när han är ostylad är han inte alls lika snygg. fast han är jättelik ashton kutcher och då är det svårt att vara direkt ful.


sen har jag funderat på om jag blir kär i för snälla killar. jag lyckas liksom alltid få ihop det med skandinaviens gosigaste pojkar. jag kanske skulle behöva bli kär i en badboy någon gång, någon som är flirtig och grälsjuk och svårtillgänglig.
fast jag kom inte fram till något vettigt.


I PLAY OLD SCHOOL NINTENDO

okej,

jag tänkte att jag ska göra ett nytt bloggförsök. mitt förra gick ju inte så bra, jag tappade intresset och grejer och så var hela bloggen så sjukt ful att jag inte ville titta på den, än mindre skriva i den.

hursomhelst, nu är jag tillbaka.

jag har inte riktigt tänkt ut exakt vad jag ska skriva om. jag har hört att man ska göra det så det blir mer strukturerat men whutfuck, jag tänker ju på olika saker så jag kommer väl skriva om olika saker. det lär bli en del fanfiction, hp, klagosånger, manga, pojktjat, suktande efter manolo blahniks, musik, jag-hatar-mitt-hår-utläggningar och sådär.

jag hade inte tänkt skriva så mycket precis nu, bara en lista över det jag längtar mest efter just nu, which is the following:
1. regina spektor, chinateatern, 4 mars - med jessi, hanna, frida och annie. regina är kaboom bäst i världen och det ska bli så jävla kul.
2. en snygg tatuering.
3. studenten.

4. releasedatumet för harry potter and the deathly hallows. (är det förresten någon som har en teori om vad som menas med deathly hallows så är ni välkomna att berätta det för mig.)
5. releasedatumet för harry potter and the order of the phoenix-filmen.

6. LONDON! med hanna! and the girls! jag upptäckte att jag har 11000 kronor på banken tack vare mitt envetna sparande, så jag HAR råd att åka, jag blev nästintill euforisk.
7. allt om min buske - erika, när ska vi gå?
8. köpa nya trosor. randiga!