knappa sprickor

HEJ, jag är tillbaka nu. den senaste månaden har jag varit så sjukt stressad över mitt projektarbete att jag inte har känt att jag har haft tid att blogga, men nu är vernissaget överstökat och jag hann inte rita klart, men jag hann skriva klart och ta bilder och läsa in och jag blev faktiskt riktigt nöjd, förutom en grej som jag upptäckte när jag läste igenom allt idag: på nåt ställe har jag skrivit om en fågel som sjunger för en flicka och sen lite senare har jag skrivit att hon aldrig hade hört den sjunga förut. jag fick lite ångest för det är ju ett ganska stort fel, men det beror på att jag hade kastat om ordningen i handlingen och sen tänkte jag inte på att ändra just den grejen. cp.

hursomhelst är projektarbetet klart nu och allt känns genast mycket lättare.

sen är det ju inte helt fel heller att jag sålde böcker för typ 900 spänn. ^^ jag ska se om det går att övertala ulrika om att jag ska få behålla pengarna. jag tycker egentligen att det är lite orättvist om de ska gå till klassen, för jag har ju verkligen jobbat för att få ihop dom jäkla böckerna och jag har inte tagit något material alls från skolan.

hursomhelst tyckte jag att alla hade gjort jättebra arbeten och verkligen gjort det bästa dom kunde. heja er.


jag börjar få lite balklänningspanik, studentklänningspanik och frisyrpanik. jag måste lätt färga håret innan balen för såhär kan jag inte se ut, och jag vill egentligen klippa mig också för mina toppar ser ut som svinto, men då kan jag inte ha håret uppsatt och det vill jag ju kanske. måste ge mig ut och leta klänningar på allvar snart också, bara det att jag inte riktigt vet var jag ska leta för det är svårt att hitta vita klänningar som är riktigt fina. när jag och jim letade för drygt en vecka sedan hittade jag en ganska fin på monsoon. jim sa att den var jättefin men alltså, jag vet inte. den var inte som jag egentligen hade tänkt mig den och dessutom fick jag ganska tjocka ben i den.

hittar jag ingenting får jag väl köpa mönster och tyg och sy den jäkla klänningen själv.